Новини

Кредити за всеки и винаги! 2019-04-12

Как да действам?

Необходими са допълнителни пари!

Кредити с лоша кредитна история 2017-12-04

Перед тем как говорить о кредите с плохой кредитной историей, для начала надо разобраться с такими понятиями как кредитная история и плохая кредитная история, и как они формируются!

Кредит за изпълнение на малки мечти 2017-12-04

За да се изпълни някаква малка мечта, не винаги са необходими големи инвестиции. Необходими са само няколко, за да направите един обикновен сив ден специален за себе си или вашите близки. Ако не сте спестили и не можете веднага да отделите пари от заплатата си за сбъдването на тази мечта, имате възможност или да натрупате спестявания за изпълнението на тази мечта, или да вземете кредит, за да си помогнете.

Прочетете, преди да заемате! Отговорен заем! 2017-12-04

Отговорен заем, какво е това? С една дума е невъзможно да се обясни, така че следният текст може да ви помогне да разберете същността на израза: отговорен заем.

Кредит или спестявания, което е по-важно? 2017-12-04

Ежедневно в медиите се дискутират онлайн кредитите и недостатъчната оценка на платежоспособността на заемодателите, което вероятно създава потенциални заплахи за икономиката. Отговорни служители изразяват своите мнения и виждания за настоящата ситуация при издаване на кредити, което предизвиква голям обществен резонанс на добре познати портали.